Websites gemaakt op basis van SEO techniek en marketing inzicht

Een website die bezoekers trekt en converteert

Altijd de beste website die bij uw business past

Kom in gesprek met uw klanten via uw website

Waar doen we het voor?

We weten maar al te goed dat een website laten maken voor veel bedrijven een hele opgaaf is. Zeker wanneer ze ien dat hun website niets oplevert en dus enkel geld kost.

Is de website daarvoor bedoeld? 

Dacht het niet!

Onze klanten vertellen ons precies wat ze prettig vinden. Meestal is dat het ontwikkelen van wordpress websites vanuit zoekmachine optimalisatie techniek en… het doel dat altijd vooraf bepaald wordt, namelijk hoe moet deze website geld op gaan leveren? Pas dan kunnen we een website gaan maken die succesvol is niet eerder.

 

Wat is de route?

We nemen WordPress als basis, daar zijn we immers goed in. Vervolgens bepalen we samen met u wat de werkelijke functies van de website moeten zijn. 

Uiteraard zoeken wij dan de juiste functionaliteiten erbij en indien mogelijk zijn dat standaard componenenten die we enkel hoeven te configureren. 

Is uw verzoek wat specifieker en zijn er geen standaard oplossingen in de markt te vinden, pas dan gaan we zelf aan de slag. We kunnen alles maken, maar we doen het nooit omdat we dat zo cool vinden. Alleen als de noodzaak er is en we er samen het voordeel van inzien. 

Onze sterke punten

Wat wij anders doen...

Wij ontwikkelen websites die doen wat ze horen te doen. Meestal betekent dat bezoekers trekken en converteren naar klant of lead. 

Ervaring leert dat websites vaak gemaakt zijn met enorm veel plugins en onnodige code die het moeilijk maken om goed gevonden te worden in zoekmachines, waarbij het onderhoud van de website bijna onmogelijk is geworden en nog erger waar de veiligheid in het geding is. Daarom werken wij zoveel mogelijk met standaard plugins die afkomstig zijn van erkende ontwikkelaars. Hiermee bent u altijd verzekerd van een passende oplossing die schaalbaar is en bovenaal duurzaam.

Website die aansluit bij uw business
99%
Zoekmachine vriendelijk opgezet vanaf de basis
99%
Schaalbaar en flexibel
99%
Toekomstbestendig
99%
SEO tips, hoger in google

Precies zoals u het wil

Tailor-Made ontwerp en functies

Hebt u een uitdagende opdracht? Wij schrikken niet zo snel, onze ervaring rijkt van kleine MKB websites tot enterprise omgevingen die high volume bezoekers en transacties moeten verwerken. Daag ons gerust uit.

Professioneel een website laten maken en niet te veel betalen?

Super websites en snel online

U wilt overal betrouwbaar overkomen met uw bedrijf. Dus ook online. Met onze professionele en betaalbare webdesign pakketten helpen wij ondernemers uit het MKB, zoals u, succesvoller te worden met hun online activiteiten. Of u nou een ZZP-er bent, een familiebedrijf of kapperszaak heeft of actief bent in de zorg als fysiotherapeut, onderstreep uw betrouwbaarheid, professionaliteit en werf nieuwe klanten met een “super” website! 

En waarom bij ons?

Wij hebben jarenlange ervaring, meer dan 150 klanten gingen u voor en stuk voor stuk goed vindbaar in Google, snel online en natuurlijk tevreden met wat ze hebben ontvangen.

Nog een paar redenen?

Wij begrijpen de online business. Door onze ervaring bij zowel enterprise als MKB klanten begrijpen wij onderliggende processen. Uw website moet immers geld opleveren, geen geld kosten.

We lossen de echte problemen op

Wat doen we voor u?

Websites

Websites die snel klaar zijn, goed gevonden worden en geld opleveren. Het is nog niet zo eenvoudig als het lijkt.

SEO

Ons specialisme is het optimaliseren van websites. 98% van al het zoekverkeer komt van de eerste 3 organische resultaten in google.

PPC - Google Ads

We gebruiken google ads niet alleen om advertenties weer te geven, maar juist om te bepalen wat uw eigen website nodig heeft.

Vandaag nog starten met een website?

Scroll naar top
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten