Verkrijg een concurrentievoordeel met Bloxs Software

Bloxs.com vraagt:

De trechterfase is: Awareness

Doelgroep: Vastgoedbeleggers en -beheerders

Secundaire trefwoorden: Vastgoedbeheer, Vastgoedbeheer, Enterprise Resource Planning, Cloud-gebaseerde software, Kostenbesparingen, Verhoogde inkomsten, Concurrentievoordeel

Uit te voeren taken:

 • Leren hoe effectief vastgoedportefeuilles te beheren
 • Begrijp de voordelen van het gebruik van cloud-based software voor vastgoedbeheer
 • Analyseren van de kostenbesparingen en toegenomen inkomsten van Bloxs software
 • Ontdek de concurrentievoordelen van het gebruik van Bloxs software

Aantal woorden: 1500

Meerdere werktitels:

 • Ontsluit het potentieel van vastgoedbeheer met Bloxs Software
 • Vastgoedbeheer in een nieuw jasje met Bloxs Software
 • Verbeter uw vastgoedinvesteringen met Bloxs Software
 • Een voorsprong op de concurrentie met Bloxs Software

Website Slug: bloxs-software-vastgoed-beheer

Meta Description: Ontgrendel het potentieel van vastgoedbeheer met Bloxs software. Verbeter uw portefeuillebeleggingen, verlaag de kosten en verhoog de inkomsten met deze cloudgebaseerde vastgoedbeheertool. Krijg vandaag nog een concurrentievoordeel met Bloxs software.

Product projecten

Bloxs Property management software projecten module helpt u bij het beheren van uw projecten. Het kan gebruikt worden voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Bloxs Software biedt een verscheidenheid aan voordelen, waaronder:

 • Het volgen van de voortgang van de bouwplaats in real-time
 • Beheer van budgetten en uitgaven
 • Communiceren met teamleden

Beheer van onroerend goed

Vastgoedbeheer is een van de belangrijkste aspecten van het runnen van een succesvol bedrijf. Het omvat alles van boekhouding tot marketing, en het is cruciaal dat u een plan hebt om al uw taken bij te houden.

Een van de beste manieren om dit te doen is door cloud-gebaseerde software te gebruiken waarmee je je hele bedrijf overal en altijd kunt beheren. Met Bloxs Vastgoed Management Software, bijvoorbeeld, kun je:

 • Tijd besparen door repetitieve taken zoals facturatie en rapportage te automatiseren
 • Inkomsten verhogen door het stroomlijnen van lead generatie en verkoop processen

Projecten

 • Documenten beheren
 • Budgettering
 • Strategieën

Bloxs Software

Bloxs Software is de toonaangevende cloud-based vastgoed management software en biedt een complete oplossing voor uw bedrijf. Ons doel is om je te helpen het potentieel van je vastgoed te ontsluiten door effectieve en efficiënte tools te bieden die eenvoudig te gebruiken zijn. Met Bloxs Software kunt u alle aspecten van uw huurwoning beheren vanaf één centrale locatie – van boekhouding en marketing tot onderhoudsaanvragen en huurdersrelaties.

Bloxs bestaat al sinds 2003 toen we ons cloud-based platform lanceerden als alternatief voor traditionele desktop software pakketten die duur en moeilijk te gebruiken waren en vaak uitgebreide training vereisten voordat gebruikers met vertrouwen aan hun eigen projecten konden beginnen. Vandaag de dag bieden we verschillende oplossingen, afhankelijk van het type bedrijfseigenaar of manager dat hulp nodig heeft bij het beheren van hun eigendommen:

Bloxs Property Manager (BM) (leuke naam 😊 )- Een full-featured property management oplossing speciaal ontworpen voor verhuurders die meer controle willen over hun financiën met behoud van gebruiksgemak in elk aspect van het runnen van hun bedrijf; dit omvat het online beheren van rekeningen van huurders zonder dat toegangsrechten worden ingetrokken alleen omdat ze zijn verhuisd!

Vastgoed investering

Investeren in onroerend goed is een aantrekkelijke optie voor veel investeerders. De sector groeit en er zijn mogelijkheden om te investeren in onroerend goed over de hele wereld. Het kan echter moeilijk zijn om uit een zee van opties de beste investeringen te identificeren.

De voordelen van het gebruik van Bloxs Vastgoed Management Software zijn enorm. De cloud-gebaseerde software is eenvoudig te gebruiken en biedt een breed scala aan functies waarmee je je bedrijf efficiënter kunt beheren. Bloxs heeft een aantal kostenbesparende functies die je kunnen helpen tijd en geld te besparen terwijl je de inkomsten verhoogt. Deze omvatten:

 • Volledig geautomatiseerde property management processen door middel van planning en hyperautomatisering
 • Een ingebouwd CRM systeem voor relatiebeheer
 • Een geïntegreerde boekhoudfunctie met volledige financiële rapportagemogelijkheden

Objecten:

Vastgoedbeheer is een sector die afhankelijk is van veel handmatige processen, wat kostbaar en tijdrovend kan zijn. Met Bloxs Software kunt u uw vastgoed management activiteiten stroomlijnen door veel van de taken die uw team dagelijks uitvoert te automatiseren. Hierdoor kunnen zij hun inspanningen richten op belangrijkere taken zoals het verhogen van de omzet of het verlagen van de kosten.

Bloxs Software biedt cloud-based software oplossingen voor vastgoedbeheerders op alle gebieden, waaronder:

 • Accounting & Finance Management – Volg alle financiële informatie op één plek met geautomatiseerde rapporten die je helpen geïnformeerde beslissingen te nemen op basis van accurate gegevens op elk moment van de maand!
 • Vastgoedbeheer – Bouw relaties op met huurders door uitzonderlijke klantenservice te bieden via onze gebruiksvriendelijke online portal waar ze online huur kunnen betalen of 24/7 onderhoudsverzoeken kunnen indienen! Het is ook gemakkelijk voor eigenaren omdat wij alles afhandelen van het vinden van nieuwe huurders tot en met het sluiten van de escrow wanneer het tijd is voor hen om te verhuizen … niet meer verspillen van uren zoeken naar Craigslist advertenties op zoek naar goede kandidaten die misschien niet eens komen opdagen wanneer geplande interviews plaatsvinden (wat vaak gebeurt).

Vastgoedbeheer

Onroerend goed management software is een must-have voor iedereen die onroerend goed beheert. Hiermee kunt u in real time de voortgang van de werkzaamheden volgen, budgetten en uitgaven beheren, communiceren met teamleden, overtuigende presentaties maken voor potentiële kopers of huurders en nog veel meer.

Bloxs Vastgoed Management Software is de meest krachtige oplossing op de markt van vandaag. Met Bloxs kun je:

 • Vastgoed management processen volledig automatiseren
 • De voortgang in real-time volgen vanaf elke locatie via onze mobiele app of web portal
 • Budgetten en uitgaven eenvoudig beheren met onze ingebouwde rapportage tools

Objecten

Bloxs Software is een vastgoedmanagementsoftware waarmee u uw portefeuille, complexen en verhuureenheden gedetailleerd en geautomatiseerd kunt beheren. U heeft 24/7, 365 dagen per jaar toegang tot de informatie.

De Bloxs software is eenvoudig in gebruik en vereist weinig training. Je kunt binnen enkele minuten aan de slag, zonder dat je IT-infrastructuur of hardware nodig hebt.

Dankzij de geautomatiseerde taken die bij de software horen kun je je richten op wat het belangrijkst is: je huurders en hun behoeften. Het systeem doet alles, van het versturen van huurherinneringen tot het automatisch verlengen van huurovereenkomsten wanneer deze aflopen, waardoor u op de lange termijn tijd en geld bespaart.

Voordelen in de cloud

Met de cloud-gebaseerde software kunt u uw hele bedrijf overal beheren. U hebt toegang tot gegevens vanaf meerdere apparaten en bespaart tijd door taken te automatiseren die anders uren handmatig zouden worden uitgevoerd.

Bloxs vastgoed management software biedt vele voordelen in vergelijking met traditionele on-premise oplossingen:

 • Integratiemogelijkheden
 • Integratie met bestaande systemen.
 • Toegang tot gegevens uit meerdere bronnen.
 • Gebruik applicaties van derden.

Kortom, Bloxs Software is een geweldige optie voor vastgoedbeheer. Het is gemakkelijk te gebruiken en heeft een breed scala aan functies die u zullen helpen uw bedrijf efficiënter te beheren. Dit kan leiden tot kostenbesparingen, hogere inkomsten en meer tevreden klanten.

Heb je een vraag, stel ‘m gerust!

 

Laat je gegevens achter

Naam(Vereist)