Over ons

Hoe krijg je meer leads en dus meer omzet vanuit online?

Adres

Kjenmarks B.V.
Bartoklaan 1
4904MS Oosterhout

E-mail

[email protected]
www.kjenmarks.nl

Telefoon

Afspraken en hulpvragen
+31(0)6 2650 4478

Wat is SEO en waarom Kjenmarks?

Het korte antwoord, marketing activiteiten om zoekresultaten te verbeteren en conversie op de website en dus omzet te verhogen.

De meeste bedrijfseigenaren hebben meestal een belangrijke vraag:

Wat de F**k is SEO eigenlijk?

De bedrijfseigenaren hebben slechts beperkt kennis van wat SEO eigenlijk is. Maar wanneer het erop aan komt, geven ze toe dat ze SEO niet zo goed begrijpen als ze zouden willen. De meeste zeggen dat ondanks dat ze de voordelen kennen, ze de resultaten van deze nieuwe marketing strategie, voor hun eigen bedrijf, nog moeten zien. Dat is jammer, want feit is dat SEO een krachtig marketing en branding instrument is. Wanneer het goed uitgevoerd wordt kan de ROI op een SEO campagne extreem hoog zijn. Maar wanneer je niet precies weet hoe SEO werkt, is het maximale potentieel behalen bijna onmogelijk.

Ben eens eerlijk en bedenk wat jouw specialiteit is in jouw industrie; denk je dat een leek in staat is om hetzelfde te doen als jij? Natuurlijk heeft niet iedere denker of doener dezelfde ervaring, kennis en kunde! Dat is dezelfde reden waarom je niet aan een tandarts vraagt om je gootsteen te repareren; een elektricien vraag je niet om je bloeddruk op te meten en je belastingaangifte vraag je niet aan een chirurg!

Je zou hen ook niet vragen om een succesvolle SEO campagne te maken, het is niet hun specialiteit en dat is precies waar wij belangrijk worden. Wij zijn Kjenmarks (meten=weten in het Noors) en ik ben Richard Koeleman.

Mijn team van digitale marketing specialisten en ik kennen de ins en outs van SEO. Dat klopt, SEO is ons specialisme. We weten wat het kan doen, hoe we het juist toe moeten passen, en belangrijker nog, we weten hoe we het kunnen gebruiken om jouw omzet te verhogen. Wij zijn ook website design specialisten en weten hoe we jouw website kunnen gebruiken om actief in te zetten bij de bezoeker die naar jouw producten en diensten kijken.

Zoals een chirurg die een operatie uitvoert, een timmerman die een huis bouwt of een dakdekker die een nieuw dak plaatst. Mijn team en ik tonen je exact hoe je SEO inzet om je website te laten werken. We plaatsen de juiste content die jouw website bezoekers geeft, jouw online zichtbaarheid vergroot en klanten laat converteren.

Bij Kjenmarks kunnen wij grote en kleine SEO projecten aan. We helpen reeds professionals variërend van dakdekkers tot ethisch-hackers en vastgoed bedrijven tot online juwelen shops. We helpen zelfs bedrijven met mondiale markten met krachtige SEO campagnes en online content die leidt tot sales.

Ben je op zoek naar de meest krachtige marketing en branding tools die er in jaren aanwezig zijn geweest, dan heb je onze specialisten van Kjenmarks nodig. Wij doen wat je zeker niet aan je dokter vraagt, wij snappen SEO.

Wij helpen iedereen, ook als dat een uitdaging is.

Maak kennis met ons.
Scroll naar top
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten