Meer klanten krijgen

Is het tijd voor meer klanten en bezoekers?
Het probleem is meestal niet de bezoeker maar wat je ermee doet.

Wilt u meer klanten en bezoekers op uw website?

Meer klanten

Dat kan, Kjenmarks helpt hierbij. Wij hebben jarenlange ervaring in online marketing en SEO. 

De marketing van uw nieuwe of bestaande website via zowel nieuwe als traditionele media kunnen wij dan ook prima verzorgen.

Quick-scan

Met behulp van een (gratis) quick-scan kunnen diverse onderdelen van uw website door Kjenmarks beoordeeld worden zoals o.a. vindbaarheid, functionaliteit, communicatie, inhoud en vormgeving.

Resultaten Quick-scan

Aan de hand van deze quick-scan komt er al snel naar boven wat er aan uw site verbeterd kan worden om meer rendement uit uw internetinspanning te halen. Wellicht wilt u het ontwerp professionaliseren of de informatie beter toegankelijk te maken voor bezoekers. Ook kan het wenselijk zijn om de vindbaarheid van de website te verhogen of inzicht te verschaffen in het gedrag van gebruikers van de site.

Meer bezoekers

Kjenmarks heeft jarenlange ervaring op het gebied van internet marketing en SEO. Zoekmachine positionering, google adwords, facebook advertising, inbound marketing noem het maar op. 

Let wel, bezoekers zijn niet zoveel waard als ze geen klant worden… dus onze focus ligt op de juiste bezoekers en de juiste klant!

Aangepast aan uw business

Maatwerk

We beginnen met luisteren. Daarna gaan we vragen stellen. Er komt meer kijken bij online klanten werving dan in de traditionele wereld. Een belangrijk uitgangspunt is keuzes maken en daarna nog meer keuzes maken. 

Een uitgangspunt is vrijwel altijd, zorg dat er slechts één onderwerp per pagina behandeld wordt. Dat is voor de meeste ondernemers lastig omdat alles verteld moet worden. Neem van ons aan, zo werkt het internet niet meer.  We zullen samen met u de strategie bepalen, keyword onderzoek doen, content silo’s opstellen, kwaliteit content opstellen die u zelfs beschermd bij alle google updates, en dan natuurlijk het optimaliseren van de inhoud. Niet alleen om gevonden te worden maar ook om te zorgen dat klanten contact opnemen. 

Online marketing strategiën

We delen graag onze kennis en kunde om jouw business te bouwen

Naast kennis sessies geven we regelmatig training bij bedrijven op locatie in select gezelschap. Daar zorgen we dan voor een specifieke inhoudelijk training voor uw personeel. 

Laat een berichtje achter, schrijf in op onze nieuwsbrief, stel ons vragen. We zijn er om te helpen, we weten zeker dat we ook u van dienst zullen zijn.

Blijf verbonden

Lorem ipsum dolor sittu olrot amet, consectetur adip scing elit. Proin rutrum euis the mod dolor, ultricies aliq luam ekolor.

Denk vooruit

Lorem ipsum dolor sittu olrot amet, consectetur adip scing elit. Proin rutrum euis the mod dolor, ultricies aliq luam ekolor.

We lossen echte problemen op!

Wat kunnen we voor jou doen?

Websites

Goede websites die al ingericht zijn voor optimale score in zoekmachines

SEO

Niet alleen wanneer er een nieuwe site is... SEO is een voortdurend proces om zichtbaar te worden en te blijven

Onderhoud / handjes etc.

Onderhoud van websites, sneller maken, handjes tbv bijhouden van websites noem maar op.

Tijd om jouw business vandaag nog een boost te geven?

Laat een bericht achter en wij vertellen u er alles over.

Scroll naar top
Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten