Online zichtbaar zijn

Specialisten in online marketing

1 miljoen +
e-mail nieuwsbrieven
500 +
zoektermen in top-5 google
100 % +
sales leads ROI
1 % +
e-commerce omzet

Inbound marketing

Het traditionele marketing draaiboek werkt niet meer. Klanten reageren steeds minder op telefonische acquisitie en schreeuwende reclames. Inbound Marketing is een nieuwe marketing methode, gebaseerd op het feit dat potentiële klanten zélf op zoek gaan naar informatie. Met de juiste zoektermen, blog publicaties en uw boodschap op sociale media bent u de expert binnen uw vakgebied en online vindbaar. De klant vindt u. Kjenmarks werkt nauw samen met Inbound professionals zoals Bram den Bieman. Deze specialisten zijn gecertificeerd door Infusionsoft en Hubspot zodat u zeker bent van top resultaten.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie noemt men ook wel Search Engine Optimalisation (SEO). Het is een effectieve manier om meer online bezoekers te krijgen op uw website. Met behulp van een sterke website optimalisatie en de inzet van bewust gekozen zoektermen waarop u online goed gevonden wilt worden, gaat uw website hoger scoren in de zoekresultaten van zoekmachines.

Wij helpen met het opstellen van een SEO plan, analyseren uw website structuur voor SEO en kunnen voor u een zoektermen analyse maken.

Meer omzet in minder tijd

De meeste online media zijn niet gebouwd vanuit een ROI-perspectief. Ze worden slecht gevonden in de zoekmachines, het is voor de bezoeker niet duidelijk wat hij kan verwachten en bestelprocessen lijken een doolhof. U kunt aan honderden knoppen draaien, maar het is noodzakelijk te weten aan welke gedraaid moet worden. En vooral welke kant op en in welke mate. Daar kunt u wellicht best een beetje hulp bij gebruiken. Kjenmarks is uw ePerformance specialist!

    Van plan vandaag nog te starten met meer omzet uit uw website?

    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten